Tandarts Lisse, Tandartspraktijk Lisse, Tandheelkunde, orthodontie, endodontologie, implantologie,

De praktijk

De praktijk

Sinds 2000 is de praktijk gevestigd in de Schoolstraat in Lisse. In de praktijk zijn naast de tandarts en assistente, twee preventie-assistentes en een baliemedewerkster werkzaam. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen zoals esthetische vullingen, kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen, bleken, gebitsreinigingen en uitneembare voorzieningen (frames en protheses).

Voor specialistische behandelingen verwijzen wij door. We hebben goede contacten met speciale verwijsklinieken in orthodontie, endodontologie, implantologie, parodontologie/mondhygiënepraktijken, waardoor we ook een traject naar meer gecompliceerde tandheelkunde kunnen bieden.

Patiëntgerichtheid staat bij onze praktijk voorop. We werken graag in een prettige ontspannen sfeer, waar persoonlijke benadering centraal staat. De praktijk is ingericht met hoogwaardige apparatuur en we werken met de nieuwste materialen om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.

Achter de schermen werken we continue aan de kwaliteit van onze mondzorg. De praktijk voldoet aan alle hygiëne- en kwaliteitseisen. Daarvoor volgen wij regelmatig cursussen en ook wordt onderzoek naar de tevredenheid van onze patiënten gedaan. We zijn lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en diverse vakverenigingen, NVVE/NVT/KNMT, en nemen deel aan intercollegiaal overleg.