Spoedgevallen – Tandartspraktijk Schoolstraat – Lisse

Spoedgevallen

Spoedgevallen

Belangrijke wijziging spoedgevallenregeling buiten praktijktijden per 1 januari 2021

Wij hechten veel belang aan een goede zorg voor uw gebit. Bij ieder bezoek aan onze praktijk doen wij ons uiterste best (door middel van preventieve instructies en indien nodig behandelingen) om uw gebit in topconditie te houden. Hierbij proberen we te voorkomen dat u klachten ontwikkelt.

Wanneer u toch gebitsproblemen heeft die dringende behandeling nodig hebben, staan wij vijf dagen per week voor u klaar. Tijdens de gebruikelijke openingstijden kunt u ons altijd bereiken. En meestal lukt het ons om u dezelfde dag nog te zien voor een noodbehandeling, desnoods werken wij daarvoor wat langer door.

Natuurlijk willen wij ook dat u de beste zorg krijgt als wij er zelf niet zijn. Wanneer u klachten heeft in de avonduren en in het weekeinde en u het niet redt om te wachten tot onze eerstvolgende werkdag kunt u terecht bij de Mondzorgpoli in Amsterdam bij het oude Slotervaartziekenhuis. Deze locatie is goed bereikbaar, heeft veel parkeergelegenheid en is in 25 minuten te bereiken vanuit Lisse.

Hopelijk hoeft u nooit gebruik te maken van deze mondzorgpoli, maar wij zijn er van overtuigd dat u daar verzekerd bent van goede bereikbaarheid (zowel telefonisch als fysiek) en goede zorg.

Vanaf 1 januari 2021 belt u dus voor spoedgevallen ’s avonds en in het weekeinde naar

MONDZORGPOLI AMSTERDAM, TEL. 020-7234848 – www.mondzorgpoli.nl